Werkwijze

Wij ontvangen van u een monster of schets/tekening van het te maken product. Aan de hand daarvan gaan wij in samenspraak met u en onze compounder de te gebruiken rubberkwaliteit voor uw toepassing bepalen. Vervolgens laten wij een matrijs maken, uit die matrijs maken we enkele monsters. Deze monsters worden nagemeten en opgestuurd ter controle. Na goedkeuring van de monsters starten wij met de productie.

Voor diverse klanten houden wij een metaaldelenvoorraad, op deze manier kunnen wij zeer snel inspringen op de behoefte van de klant. In sommige gevallen worden wij gevraagd of we binnen 24 uur een product kunnen leveren, dit is geen probleem mits wij de rubberkwaliteit op voorraad hebben liggen.

rubber nederland

ISO 9001 certificaat

Bij Ipacs Technisch Rubber hechten wij waarde aan kwaliteit, betrouwbaarheid en het vertrouwen dat in ons wordt gesteld. Om dit extra te benadrukken, zijn wij ISO 9001 gecertificeerd. Dit is de internationale norm die eisen stelt aan het kwaliteitsmanagementsysteem van een organisatie en aan de manier waarop de organisatie met het kwaliteitsbeleid omgaat.

U kunt onze ISO 9001 certificaten hier bekijken en downloaden. Het certificaat is beschikbaar in het Nederlands, Engels en Duits.