Over ons

Ipacs produceert en levert, met een jarenlange ervaring, technische rubbers. Speciaal op maat gemaakt voor afnemers in de automobielindustrie, machinebouw, agrarische sector, scheepvaart, chemische industrie en aanverwante technische branches.

De productieafdeling van Ipacs in Soest biedt een uitgebreid en geavanceerd scala aan productie in vele kwaliteiten. Tot deze producten horen onder andere silent-blocs, stofafdichtingen, pakkingen (geperst of gestanst), balgen, ophangrubbers, kleprubbers, enzovoorts.

Ook hebben wij grote ervaring in het produceren van rubber-metaalverbindingen. Alle producten voldoen vanzelfsprekend aan de hoogste kwaliteitseisen.

ISO 9001 certificaat

Bij Ipacs Technisch Rubber hechten wij waarde aan kwaliteit, betrouwbaarheid en het vertrouwen dat in ons wordt gesteld. Om dit extra te benadrukken, zijn wij ISO 9001 gecertificeerd. Dit is de internationale norm die eisen stelt aan het kwaliteitsmanagementsysteem van een organisatie en aan de manier waarop de organisatie met het kwaliteitsbeleid omgaat.

U kunt onze ISO 9001 certificaten hier bekijken en downloaden. Het certificaat is beschikbaar in het Nederlands, Engels en Duits.